Assessment training

Voor cliënten van Van Ede & Partners die binnenkort of op de langere termijn te maken kunnen krijgen met een assessment. Deze workshop vergroot uw kans op een succesvol assessment.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

11 juni 2019 10.00 - 16.30

Voor wie

Voor cliënten van Van Ede en Partners die binnenkort of op de langere termijn te maken kunnen krijgen met een assessment. 

Programma

U krijgt concrete informatie over verschillende soorten assessments, over wat u kunt verwachten als u een assessment gaat doen, hoe de procedure verloopt en met welke regels u rekening moet houden. Naast uitleg over de verschillende assessment onderdelen, zoals testen, simulaties, interview, etc., kunt u ook leren hoe u zich het beste kunt voorbereiden hierop. U wordt daarbij geholpen door tips en aanwijzingen van een ervaren assessor. Als u dat wil, kunt u direct uitproberen en oefenen hoe het is om een psychologische test, een gesprekssimulatie of een interview met een assessor te ondergaan. We houden het leuk spannend, dus u bepaalt zelf wat u wilt proberen en hoe ver u wilt gaan.
Daarnaast besteden we ook aandacht aan het assessment rapportage, nagesprek met de assessor en uw gesprek met de werkgever nadien, zodat u straks het maximale uit uw assessment resultaten kunt halen.

Wat brengt het u? 

Je leert in deze workshop hoe je je optimaal kan voorbereiden op een assessment. Aan het einde van de workshop heb je meer actuele informatie en praktische tips. Tevens heb je meer inzicht en ervaring opgedaan met wat je zelf kunt doen om met succes een assessment te doorlopen.

Over de trainer

Réka Incze is een ervaren organisatiepsycholoog met ruim tien jaar praktijkervaring als assessor bij een landelijke advies- en assessmentbureau.

Bijzonderheden

Een broodjeslunch wordt deze dag verzorgd. 

 

 

Praktische informatie

Kosten Passend binnen traject, één uur ten laste van uw begeleidingsurenbudget (ééndaagse workshop).
Trainer
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 12
Locatie Geert Grootestraat 4
6822 HJ Arnhem
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat