Assessment training

Voor cliënten van Van Ede & Partners die binnenkort of op de langere termijn te maken kunnen krijgen met een assessment. Deze workshop vergroot uw kans op een succesvol assessment.

Wanneer?

11 juni 2019

10.00 - 16.30

Voor wie

Voor cliënten van Van Ede en Partners die binnenkort of op de langere termijn te maken kunnen krijgen met een assessment. 

Programma

U krijgt concrete informatie over verschillende soorten assessments, over wat u kunt verwachten als u een assessment gaat doen, hoe de procedure verloopt en met welke regels u rekening moet houden. Naast uitleg over de verschillende assessment onderdelen, zoals testen, simulaties, interview, etc., kunt u ook leren hoe u zich het beste kunt voorbereiden hierop. U wordt daarbij geholpen door tips en aanwijzingen van een ervaren assessor. Als u dat wil, kunt u direct uitproberen en oefenen hoe het is om een psychologische test, een gesprekssimulatie of een interview met een assessor te ondergaan. We houden het leuk spannend, dus u bepaalt zelf wat u wilt proberen en hoe ver u wilt gaan.
Daarnaast besteden we ook aandacht aan het assessment rapportage, nagesprek met de assessor en uw gesprek met de werkgever nadien, zodat u straks het maximale uit uw assessment resultaten kunt halen.

Wat brengt het u? 

Je leert in deze workshop hoe je je optimaal kan voorbereiden op een assessment. Aan het einde van de workshop heb je meer actuele informatie en praktische tips. Tevens heb je meer inzicht en ervaring opgedaan met wat je zelf kunt doen om met succes een assessment te doorlopen.

Over de trainer

Réka Incze is een ervaren organisatiepsycholoog met ruim tien jaar praktijkervaring als assessor bij een landelijke advies- en assessmentbureau.

 

Praktische informatie   
Locatie Vestiging Arnhem 
Kosten Passend binnen traject, één uur ten laste van uw begeleidingsurenbudget (ééndaagse workshop) 
Trainer Réka Incze
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 12
Aanmelden deelname en kosten altijd in vooraf overleg met uw consulent
Bijzonderheden een broodjeslunch wordt verzorgd

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.