Avondwandeling: What wants to happen?

Je staat op een kruispunt in je leven. Je weet dat er iets staat te veranderen, maar je weet niet welke stappen je moet nemen. Tijdens deze avondwandeling ervaar je hoe luchtig en positief inzichten en oplossingen zich kunnen aandienen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

13 juni 2019 19.30 - 22.00

Programma

Bijna iedereen krijgt ooit te maken met grote overgangen, uitdagingen of veranderingen. Ongeacht de omstandigheden heeft dit op de een of andere manier allemaal te maken met het loslaten van verwachtingen. Als je dat doet dan pas kun je zien wat er nog meer is. Want bij verandering ontstaan er ook altijd kansen. Deze kansen geven ons de mogelijkheid om stappen te nemen om verder te groeien en te leren.

Tijdens deze prachtige wandeling gebruiken we de natuur als metafoor. Kansen en mogelijkheden dienen zich vanuit een dit perspectief aan. De natuur biedt een verrassende, open en heldere manier van reflectie en na een wandeling van 2,5 uur ga je met nieuwe inspiratie weer naar huis om je inzichten om te zetten in daden.

Wat brengt het je

Of je nu in een transitie bent, voor een grote uitdaging staat, of een kans krijgt, of alle drie:

  • Waar word je gevraagd om de verandering te benutten?
  • En wat als het aangrijpen van deze kans je daadwerkelijk een mogelijkheid biedt die verder gaat dan je je had kunnen voorstellen?
  • Wie moet je daarvoor zijn en welke stappen moet je daarvoor nemen?

Op al deze vragen krijg je gedurende de wandeling antwoord.    

Praktische informatie

Kosten Deze workshop wordt je aangeboden door Van Ede & Partners Amsterdam
Trainer
Aantal deelnemers Maximaal 12
Locatie Amsterdamse Bostheater, De Duizendmeterweg 7 in Amstelveen

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat