Een gedroomde toekomst

Deze workshop gaat over dromen en verlangens en hoe u handvatten kunt vinden om die dromen en verlangens concreet te maken. De workshop wordt gegeven door Joke van Straaten in samenwerking met Henri Bekenkamp.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

6 mei 2019 Van 10 - 13 uur

Programma

We gaan met behulp van verschillende methodieken, gedurende 3 uur aan de slag om uw droom uit te werken en  onder woorden te brengen. Tevens wordt er  aandacht besteed aan hoe het komt dat het soms zo moeilijk lijkt om uw eigen dromen te kennen en concreet te maken.
Dromen en verlangens vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie mits zij in de gelegenheid worden gesteld om zich te openbaren. Dromen kunnen variëren van het schrijven van een boek, tot de aankoop van een boerderijtje en van verhuizen naar het buitenland tot keigoed worden in het werk wat u gedaan heeft en weer wilt gaan doen.
Door het steeds verder concretiseren van uw droom wordt uw droom  (of aspecten daarvan)  steeds meer een realiteit die om aandacht en invulling vraagt. Er wordt vaak gedacht dat er een scheiding is tussen realiteit en droom waardoor bij veel mensen het gevoel groeit “ik zou zo graag…..” De dromen drogen op en er blijft een vaag gevoel van onvrede.
Wanneer u wérkelijk weet waar uw verlangen ligt en wat uw droom is, kunt u  (delen van) dat verlangen of die droom gaan leven.

Wat brengt het u?

Het gedroomde resultaat van deze workshop is dat de verschillende werkmethoden handvatten zullen bieden op de weg naar uw gedroomde bestemming door het concreet maken van uw droom of verlangen.  Dit is ondersteunend bij het traject naar het zoeken en vinden van uw bestemming en zal daarmee weer een puzzelstukje toevoegen aan de reis die u maakt als cliënt.

 

Praktische informatie    
 Kosten  geen
 Trainer Joke van Straaten 
 Locatie Van Ede & Partners in Rotterdam, Noordsingel 117 
 Aantal deelnemers maximaal 9
Aanmelden via rotterdam@vanede.nl

Deelname in overleg met uw consulent/psycholoog

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Noordsingel 117
3035 EM Rotterdam
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat