LinkedIn, actief campagne voeren

LinkedIn is als een gezellig terras, het gaat om 'zien en gezien worden'. Dagelijks zijn een half miljoen Nederlanders actief op LinkedIn. LinkedIn is een krachtig hulpmiddel om je eigen arbeidsmarktprofiel en je eigen aanbod helder in de etalage te zetten. Word jij gezien?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Neem contact op

Wanneer

15 mei 2019 van 9.30 tot 13.00 uur

Voor wie?

Je hebt de basis van LinkedIn al onder de knie en je wil jezelf ook 'neerzetten'. Je hebt een bijgewerkt LinkedIn account met goede foto, een krachtige summary en je CV is up to date. Je weet waar je de verschillende "knoppen"van LinkedIn kunt vinden, of je weet hoe je daarachter kunt komen.

Wil je vooral leren welke gebruiksmogelijkheden LinkedIn heeft? Volg dan eerst de workshop LinkedIn, professioneel profileren van Sandra Werre.

Programma

In deze workshop kijken we samen nog eens kritisch naar je arbeidsmarktprofiel op LinkedIn, vanuit de kennis die je bij Van Ede & Partners hebt opgedaan. Aansluitend oefenen we om LinkedIn actief te gebruiken. Daarmee profileer je jezelf als een professional met eigen expertise. Het draait om posten van zinvolle berichten op je eigen tijdlijn, actief meedoen in een voor jou relevante LinkedIn groep en 1-2x per jaar schrijf je zelfs een expert-blog op LinkedIn.

In het kort
• Hoe goed gebruik jij LinkedIn nu al?
• Klopt jouw samenvatting met jouw aanbod
• Netwerken op LinkedIn = kennis delen
• Kennis delen = vind relevante LinkedIn groep, nodig contacten uit voor een groep, posten, liken en delen (en het verschil daartussen)
• Zichtbaarheid = posten op je eigen tijdlijn: hoe, hoe vaak, hoe veel etc.
• Expert = schrijf blog op LinkedIn, welke foto’s gratis gebruiken, quotes, zoektermen en taggen
• Opvolgen: hoe reageer je op reacties om je netwerk uit te breiden?

Voorbereiding

Om deel te kunnen nemen dient iedereen tijdens de workshop een eigen (opgeladen) laptop met Wifi verbinding bij zich te hebben. Géén tablet/ iPad/ smartphone.

 

Praktische informatie     
Kosten: geen kosten voor cliënten
Trainer: Hans Middendorp
Locatie: Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers: maximaal 6

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Klatteweg 107
2597 KA Den Haag
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat