ZW - Gevoel in beeld

Je hoofd uitschakelen, gedachten loslaten, voelen wat het beste is? Hoe doe je dat? Tijdens deze workshop via een praktische oefening waarmee je in contact komt met je gevoelswereld.

Wanneer?

22 mei 2019

13.30 - 16.30 uur

Voor wie

Cliënten van Van Ede & Partners

Programma

"Het is soms makkelijker gezegd dan gedaan; je hoofd uitschakelen, gedachten loslaten, voelen wat het beste is. Maar hoe doe je dat? Tijdens de workshop gaat u door stilte, meditatie en kunst stapsgewijs van het hoofd naar het hart. Het is een praktische oefening om in contact te komen met uw gevoelswereld. We gaan met pastelkrijt aan de slag om het verlangen van het hart te verbeelden op papier. Daarna volgt een verdiepend gesprek in een kleine groep.

Wat brengt het u?

U zult verrast zijn door de heldere taal van het hart. Uw kunstzinnig  werk levert u een verfrissende invalshoek op uw huidige situatie en loopbaantraject. Iedere tekening is uniek. U krijgt zicht op uw persoonlijke (kern-)kwaliteiten die spreken uit uw kunstzinnig werk.

Praktische informatie

Kosten geen
Trainer Annemarie Hakvoort
Locatie Van Ede & Partners, Terborchstraat 18 in Zwolle
Bijzonderheden tekenervaring is niet nodig
Aanmelden via zwolle@vanede.nl of 038 421 02 88

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.