LinkedIn Basis

De basisworkshop LinkedIn geeft je inzicht en praktische handvatten hoe je LinkedIn het beste kunt gebruiken.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

22 mei 2019 10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Voor cliënten die de visieontwikkelingstraining afgerond hebben.

Programma

Het belang van netwerken wordt vooral in de 'Buiten-fase' van het traject bij Van Ede & Partners benadrukt. In de huidige tijd van social media is het gebruik van het zakelijke netwerk LinkedIn een niet te onderschatten hulpmiddel om je uiteindelijke bestemming te bereiken. Maar... LinkedIn dient wel op de juiste wijze gebruikt te worden.

Uiteraard is de publicatie van je profiel één van de belangrijkste items om jezelf goed te positioneren. Maar ook de keuze van je contacten, en vooral daarna het onderhouden van je netwerk, is cruciaal. De aansluiting bij de juiste groepen, de deelname aan Q&A, het participeren in discussies en het zoeken en raadplegen van mensen en bedrijven speelt een grote rol bij het uiteindelijke nut dat je aan LinkedIn zult hebben.

Wat brengt het je

Om je te helpen het bestaan en de mogelijkheden van LinkedIn te ontdekken, geeft deze workshop je inzicht en praktische handvatten. Je moet zelf een laptop meenemen zodat je de eerste stappen in de wereld van LinkedIn kunt maken, dan wel je reeds bestaande account verbetert en andere, wellicht nog niet bekende, mogelijkheden van LinkedIn ontdekt.

 praktische informatie  
 Kosten er zijn geen kosten verbonden aan deelname  
 Trainer Kaveh Pour
 Locatie  Van Ede & Partners, Parklaan 54a in Eindhoven 
 Aantal deelnemers maximaal 8
 Benodigd eigen laptop

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat