Je loopbaan in model

Je volgt een loopbaantraject bij Van Ede & Partners en bent aan de slag (geweest) met je talenten, drijfveren en missie. Maar wat nu?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

9 mei 2019 10.00 - 13.30 uur

Voor wie

Voor cliënten

Programma

Deze workshop biedt handvatten om je verdere loopbaan in de praktijk vorm te geven, om je waarde op de arbeidsmarkt te vergroten. Misschien overweeg je te gaan ondernemen of ben je al zzp-er, maar hoe geef je jouw business model vorm? Kortom: hoe zet jij jouw potentieel en ideeën succesvol om in een waarde-propositie voor je toekomstige werkgever, opdrachtgever of klanten?

Wat brengt het je?

Na deze workshop heb je geleerd hoe je jouw persoonlijke business model opstelt en daarmee nieuwe mogelijkheden voor jezelf en je werk creëert. Je weet hoe je deze eerste versie van je model hanteert en presenteert en hebt hierop feedback ontvangen. Je kent je professionele identiteit, en tenslotte weet je de juiste vragen te stellen en vervolgacties te ondernemen om jezelf en je loopbaan opnieuw uit te vinden.

Voorbereiding

Het is aan te bevelen de profieltraining te hebben doorlopen wanneer je deze workshop volgt.

praktische informatie  
Kosten geen
Trainer Nico Willemsen
Locatie Parklaan 54a in Eindhoven
Aantal deelnemers Min. 6, max. 10 (deelname op volgorde van binnenkomst)
Aanmelden Cliënten Van Ede & Partners Eindhoven via eindhoven@vanede.nl na overleg met je consulent of psycholoog.
Cliënten van een andere vestiging: graag via je eigen vestiging.

 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat