Je loopbaan in model

Je volgt een loopbaantraject bij Van Ede & Partners en bent aan de slag (geweest) met je talenten, drijfveren en missie. Maar wat nu?

Wanneer?

9 mei 2019

10.00 - 13.30 uur

Voor wie

Voor cliënten

Programma

Deze workshop biedt handvatten om je verdere loopbaan in de praktijk vorm te geven, om je waarde op de arbeidsmarkt te vergroten. Misschien overweeg je te gaan ondernemen of ben je al zzp-er, maar hoe geef je jouw business model vorm? Kortom: hoe zet jij jouw potentieel en ideeën succesvol om in een waarde-propositie voor je toekomstige werkgever, opdrachtgever of klanten?

Wat brengt het je?

Na deze workshop heb je geleerd hoe je jouw persoonlijke business model opstelt en daarmee nieuwe mogelijkheden voor jezelf en je werk creëert. Je weet hoe je deze eerste versie van je model hanteert en presenteert en hebt hierop feedback ontvangen. Je kent je professionele identiteit, en tenslotte weet je de juiste vragen te stellen en vervolgacties te ondernemen om jezelf en je loopbaan opnieuw uit te vinden.

Voorbereiding

Het is aan te bevelen de profieltraining te hebben doorlopen wanneer je deze workshop volgt.

praktische informatie  
Kosten geen
Trainer Nico Willemsen
Locatie Parklaan 54a in Eindhoven
Aantal deelnemers Min. 6, max. 10 (deelname op volgorde van binnenkomst)

Deelname in overleg met begeleidende psycholoog/consulent

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.