Het A4-tje, uw alter ego bij solliciteren en netwerken

Een workshop voor mensen die aan de slag zijn of gaan met solliciteren en netwerken en behoefte hebben aan aanscherping van hun curriculum vitae, profiel & focus, resumé.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

16 mei 2019 10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Cliënten die aan de slag zijn of gaan met solliciteren en netwerken en behoefte hebben aan aanscherping vanhun curriculum vitae, profiel & focus, résumé. Noem het de zakelijke propositie op A4 formaat en dat in een vorm die aanspreekt.
Ook toegankelijk voor niet-cliënten die kennis willen maken met Van Ede & Partners.

Programma

Een combinatie van feedback op ‘eigen werk’, advies, discussie en de nodige zelfwerkzaamheid. Kortom: inspiratie voor een flinke stap verder, op weg naar je andere toekomst. Jezelf presenteren vraagt om communicatie die zo z’n eigen eisen stelt. En je kunt maar één keer een eerste indruk maken. Laat het dan een goede zijn – beter nog, een onuitwisbare.

Voorbereiding

Laat de gelegenheid om jouw denk- en schrijfwerk te toetsen niet lopen en mail voor maximaal rendement je cv of A4-tje en beste of slechtste brief, in de week voorafgaand aan de sessie aan jw@klanqbord.nl.

Wat brengt het u?

Na afloop van de workshop heb je een CV dat staat. Plus een handvol tips en inspiratie om er verder zelf aan te sleutelen. Want een CV is nooit af…

Praktische informatie  
Kosten Geen kosten voor cliënten / Passend binnen traject.
Trainer Jan Willem van Kleef
Locatie Vestiging Arnhem 
Aantal deelnemers maximaal 12 
Aanmelding cliënten Voor aanmelding je deelname graag overleggen met je consulent.

 

Naast de workshops, kunt u bij onze vestiging in Arnhem terecht voor outplacement en loopbaanbegeleiding.

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Geert Grootestraat 4
6822 HJ Arnhem
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat