Open Middag

Komt u in het werk niet helemaal tot uw recht en wilt u dat veranderen? Zoekt u een werkomgeving waarin u echt tot bloei kunt komen? Maar weet u niet waar te beginnen?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

18 april 2019 16.00 - 18.30 uur

Van Ede & Partners helpt u met het vinden van een nieuwe werkbestemming. En niet alleen dat: u leert ook hoe u regie kunt nemen in uw loopbaan zodat de keuzes die u nu maakt u duurzaam verder helpen.

Tijdens onze open middag maakt u kennis met onze coaches. Ook woont u een korte workshop bij waarin u kunt ervaren hoe we werken.

Workshop Regie en Loopbaan

'Regie nemen in je loopbaan' gaat over vrijheid om eigen keuzes te maken, je verlangen serieus nemen, doen waar je goed in bent, je ergens voor inzetten, jezelf ontwikkelen. De workshop gaat in op de mindset van mensen die regie nemen in hun loopbaan en wijst u de weg naar meer succes en plezier in uw werk.

 

Voor wie

De middag is bedoeld voor hoger opgeleiden die een stap willen of moeten zetten in hun loopbaan en die willen kennismaken met Van Ede & Partners.
 

Programma

16.00   Ontvangst in het Koetshuis van Van Ede & Partners in Zeist
16.15   Start van het programma
18.30   Borrel

 

Wij verwelkomen u graag

                                             

               

Hans Boer, vestigingsdirecteur          Victorine Koningsberger, consulent 

 

Praktische informatie
Locatie

Van Ede & Partners Zeist 
Boulevard 14
3707 BN  Zeist 

Kosten  Aan deze open middag zijn geen kosten
 verbonden.  
Aanmelden via zeist@vanede.nl of 030 - 693 24 46 

 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Boulevard 14
3707 BN Zeist
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat