Passie en Persoonlijk Leiderschap

Naar een leiderschap met lef. Bij een "leiderschap met lef" gaat het om bezieling, inspiratie, waarden en visie. Daar liggen de drijfveren om je in te zetten voor een hoger doel.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

8 april 2019 10.00 - 17.00 uur

Voor wie

Cliënten van Van Ede & Partners

Programma

Een leider met passie acteert niet vanuit reactiviteit maar handelt proactief vanuit zijn of haar waarden en bezieling. De blikrichting is van binnen naar buiten. Gandhi verwoordde het als volgt: "Wees de verandering die je in de wereld wilt ontmoeten".

Door zelf te laten zien en leven waar je voor staat inspireer je anderen en nodig je anderen uit om verantwoordelijkheid te nemen. Wie afgestemd is op zijn eigen passie, is ook gevoelig voor wat anderen beweegt. Samen met anderen kan je dan werken aan een groter gemeenschappelijk doel.

Wat brengt het je?

Je onderzoekt je eigen leiderschap. Wat heb jij in huis om anderen te inspireren. Waar zit jouw passie en bezieling? Waar is het jou om te doen? Met welke spanningen en dilemma's wordt je geconfronteerd? Wat weerhoudt jou om je leiderschap te pakken en wat helpt je verder? Aan het eind van de dag heb je zicht op je eigen ontwikkeling.

We maken gebruik van filmfragmenten, oefeningen en feedback van elkaar. De dag wordt besloten met de presentatie van jouw authentieke verhaal. Daarin verwoord je o.a. waar je warm voor loopt, wat je tegenhoudt en wat je ontdekt hebt.

Praktische informatie

 Trainers Marion Bruggen en Egbert Brons
 Aantal deelnemers               minimaal 10 en maximaal 12
 Kosten €250,-- of 1 uur in mindering op je traject

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Heresingel 9
9711 ER Groningen
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat