Loopbaanregie in eigen hand

Het gebeurt in economisch goede en slechte tijden: zelfs hoger opgeleide werknemers belanden wel eens in een dip. De carrière raakt op dood spoor, men valt buiten de boot na een reorganisatie of moet opstappen wegens ‘verschil van inzicht over de koers’. Het is uiteraard een emotioneel gebeuren, maar biedt anderzijds ook een kans om de balans op te maken en nieuwe loopbaanpaden te verkennen.

Wanneer?

23 april 2019

19.30 - 21.30

Voor wie

Voor mensen die, al dan niet gedwongen door omstandigheden, zich afvragen waar ze nu echt warm voor lopen en wat écht bij hen past. Die de regie over hun eigen loopbaan ter hand willen nemen. 

Wij kunnen ze daarin begeleiden door hun wensen en gedachten te ordenen en te prikkelen om na te denken over hun werkelijke drijfveren en ambities. 

Programma

In twee compacte workshop besteden wij aandacht aan de thema’s: ‘Ondernemerschap’ en ‘Storytelling’. Welke stappen kun je nemen om je loopbaan een andere richting te geven. Daarnaast beantwoorden ervaren consulenten graag uw vragen over loopbaan en werk.  

De bijeenkomst is speciaal voor hoger opgeleiden met minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring die een stap willen of moeten zetten in hun loopbaan. Dat kan zowel bij de eigen werkgever als bij een nieuwe werkgever zijn. Sommigen beginnen zelfs een eigen bedrijf.  

Resultaat

Welke stappen kun je nemen om je loopbaan een andere richting te geven. 

Praktische informatie

Kosten geen
Aantal deelnemers 12 - 24
Aanmelden via groningen@vanede.nl of 050 312 34 85

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.