Minful Walk clinic

De combinatie van wandelen, mindfulness en ademtechnieken. Dat is Minful Walk! Wat het je oplevert? Meer energie door bewuste ademhaling, betere focus, makkelijker lopen en beter kunnen ontspannen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

18 april 2019 Van 10 tot 11.30 uur

Voor wie

Voor cliënten van Van Ede & Partners die in beweging willen komen. We zoeken de natuur op om uit de dagelijkse hectiek te stappen, omdat de natuur niks van je verwacht. 

 

Programma

Tijdens de clinic maak je kennis met een aantal basiselementen van ontspannen wandelen, mindfulness en ademtechnieken, waarbij wisselend aandacht wordt besteed aan theorie en praktijk. Plezier staat voorop. 

 

Praktische informatie 

Kosten  geen
Trainer Petra Joziasse
Locatie Kogelvanger, Galderseweg 55, 4836 AC Breda 
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 12 deelnemers
Aanmelden via  breda@vanede.nl

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Ceresstraat 13
4811 CA Breda
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat