Lezing "Waardevol doorgaan"

Herman Kaiser, oud-burgemeester van Arnhem, zal zijn ervaring met ons delen over de veranderingen in zijn leven. Toen hij in zijn tijd als burgemeester ziek was, is hij begonnen met het schrijven van een boek “In waarde verbonden”. Kaiser roept hierin op meer te kijken naar gedeelde waarden. Mensen zouden zich veel minder moeten ergeren aan kleine meningsverschillen en hun energie meer moeten richten op de waarden die ze delen. Waarom zijn oproep, welke inspiratiebronnen heeft hij en wat betekent het in de praktijk?

Wanneer?

10 april 2019

17.00 - 20.00

Voor wie

Relaties van Van Ede & Partners in Arnhem op uitnodiging. Introducees zijn van harte welkom.

De lezing geeft handvatten voor hechtere samenwerking binnen en tussen organisaties. De besproken voorbeelden kunnen mensen aanspreken in hun persoonlijke zoektocht naar verbindende waarden.

Programma

Vanaf 17.00 uur - ontvangst
17.20-17.30 uur - introductie door Josien Vermeer, psycholoog/consulent 
17.30-18.30 uur - lezing door Herman Kaiser
18.30-19.00 uur - mogelijkheid tot stellen van vragen
19.00-20.00 uur - netwerken, hapjes en drankjes

Wie is Herman Kaiser

Herman Kaiser (1954) studeerde politicologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Hij vervulde functies in het openbaar bestuur, consultancy en is sinds 1975 actief betrokken bij de ontwikkeling van de christendemocratie.
Zijn speelveld is de driehoek politiek, kerk en samenleving. Hij was van 2013-2017 burgemeester van Arnhem, lid van de Katholieke Raad voor Kerk en Samenleving, de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling en voorzitter van het Christelijk Sociaal Congres.

Praktische informatie  
Kosten Geen
Locatie Atelier for you, Van Ede & Partners vestiging in Arnhem, Geert Grootestraat 4
Aantal deelnemers maximaal 30  (op volgorde van aanmelding / vol is vol)
Aanmelden via arnhem@vanede.nl 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.