Loopbaanopstellingen - dieper inzicht in je werk(leven) of loopbaan

Een opstelling is een methode die dieper inzicht geeft in oorzaken van patronen en thematieken in je werk, loopbaan of privéleven. Ze kunnen ook gebruikt worden om verschillende opties te testen. De inzichten uit opstellingen helpen je verder bij jouw specifieke vraagstuk of uitdaging en bij het maken van zinvolle keuzes in je (werk)leven / loopbaan, zodat jouw energie weer volledig kan gaan stromen.

Wanneer?

4 april 2019

10.00 - 13.30 uur

Voor wie

Voor cliënten van Van Ede & Partners in Eindhoven en Maastricht

Programma

  • welkom en korte voorstelronde
  • uitleg over de basisprincipes van systemen en de werking van systeemopstellingen
  • Opstellingen zelf ervaren en verder komen met jouw specifieke vraagstuk of uitdaging

Wat brengt het je?

Opstellingen laten mechanismen en dynamieken zien die meestal onbewust werken, die vleugels kunnen geven en kunnen verlammen. Opstellingen zijn voor iedereen die zakelijk of privé vastloopt en/of meer en dieper inzicht wenst in zijn/haar situatie. Ze laten snel en zonder oordeel de kern van een probleem of patroon zien. Dat geeft hernieuwde kracht en de mogelijkheid om patronen te doorbreken en zinvolle keuzes te maken in je werk en leven, zodat jouw energie weer volledig kan gaan stromen.

Opstellingen zijn dus uitstekend te gebruiken als diagnose en veranderinstrument. Ook kun je ze inzetten als keuze-instrument om verschillende mogelijkheden/opties die je hebt, te testen. De informatie die uit de opstelling(en) tevoorschijn komt, helpt je om meer helderheid te krijgen om een besluit te nemen over je volgende stap(pen).

praktische informatie   
Kosten

geen

Trainer  Marina C. Wielders 
Locatie  Van Ede & Partners, Parklaan 54a in Eindhoven 
Aantal deelnemers  minimaal 6, maximaal 12 
Aanmelden Cliënten Van Ede & Partners Eindhoven via eindhoven@vanede.nl na overleg met je consulent of psycholoog.
Cliënten van een andere vestiging: graag via je eigen vestiging.

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.