Commerciële slagkracht - succes: talent, geluk of hard werken?

Het voeren van een goed gesprek doen we elke dag en zonder er vaak bij na te denken. Hoe breng je dit nu ook in de praktijk in het contact met een potentiële werkgever of klant? Wat kan je leren van jezelf en anderen?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

11 april 2019 10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Voor cliënten die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten op zoek naar werk.

Programma

De workshop is praktisch en interactief. Jij staat centraal. Zelf aan de slag, individueel en met elkaar. Ontdek jouw geheim! Speciale aandacht wordt besteed aan de manier waarop jij jouw boodschap overbrengt.

Wat brengt het je

Aan het eind van de workshop heb je een helder beeld welke volgende stap je kunt zetten op jouw weg naar blijvend succes. In de arbeidsmarkt of bij het starten van een eigen onderneming.

De workshop wordt begeleid door Michel Timmermans. Hij deelt met jou zijn visie. Open en eerlijk. Michel nodigt je uit samen aan het werk te gaan. Neem jij de uitdaging aan?

praktische informatie   
Kosten Geen 
Trainer  Michel Timmermans, 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van general management, sales, marketing en customer service 
Locatie  Parklaan 54a in Eindhoven 
Aantal deelnemers Min. 6, max. 12
Aanmelden Cliënten Van Ede & Partners Eindhoven via eindhoven@vanede.nl na overleg met je consulent of psycholoog.
Cliënten van een andere vestiging: graag via je eigen vestiging.

 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat