De kracht van je stem

De kracht van je stem is een workshop die geïnspireerd is door de SWOT-ANALYSE, een model waarmee men zich langs systematische weg inzicht verschaft over de positieve kanten van de stem, de uitdagingen, obstakels en verbeterpunten voor de toekomst. SWOT staat voor Strengths, Weakness, Opportunities, Threats.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

5 april 2019 van 09.30 tot 13.00 uur

Voor wie

Deze training is voor alle cliënten die een traject bij Van Ede & Partners volgen en hun stem en presentatie willen verbeteren. Door aan je ‘persona’, je klank te werken, vergoot je je invloed en overtuigingskracht die je op de weg ‘naar buiten’ nodig zult hebben.

Programma

Fundamenten van de stem beoefenen: adem, resonantie, melodie, timing, dictie. Presentatie voorbereiden en uitvoeren met feedback over de vorm, overtuigingskracht, maat en inspiratie. Je wordt je bewust van de vragen als  ‘wat straalt mijn stem uit?’ ,’ wat doet mijn stem met anderen?’

Voorbereiding

Iedereen ontvangt per mail een stemtest met een aantal vragen over zijn/haar eigen stem en de non-verbale communicatie.

Wat brengt het u?

Na deze training wordt je bewust over de sterke en zwakke kanten van je stem. Je leert je eigen stem en de stem van de ander waar te nemen. Je krijgt een persoonlijke trainingsprogramma en tips om je stemgedrag verder te ontwikkelen.

Praktische informatie  
Kosten: geen kosten voor cliënten
Trainer: Victor Müller
Locatie: Van Ede & Partners
Aantal deelnemers: maximaal 8

 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Klatteweg 107
2597 KA Den Haag
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat