De wandeling

Netwerken met elkaar of trajectervaringen uitwisselen tijdens een ontspannen natuurwandeling met wisselende locaties en thema's, onder leiding van een officiële wandelgids. Tijdens deze wandelingen gaan we op pad in de mooiste natuurgebieden in de omgeving van Arnhem. We gaan niet alleen wandelen en genieten van al het mooist dat de natuur ons te bieden heeft, we gaan ook goed aan de slag. Hoe we dit gaan doen ….. laat u verrassen en ga mee.

Wanneer?

9 april 2019

09.15 - 13.00 uur

Voor wie

Deze wandeling is bestemd voor alle cliënten die op een andere manier met elkaar willen netwerken, of traject ervaringen uitwisselen.

Programma

Bij iedere wandeling zal een ander thema centraal staan. Maar neem in ieder geval een fotocamera mee. Na afloop schrijft u een kort reflectieverslag welke u met uw consulent gaat bespreken.

Wandellocatie

Dit keer wandelen we op de Posbank, Rheden.
We verzamelen eerst bij Van Ede & Partners in Arnhem en van daaruit carpoolen we naar de startlocatie. 
Praktische informatie  
Kosten Geen
Begeleider Jorrit Bolhuis (wandelgids)
Verzamellocatie We verzamelen bij de vestiging Arnhem tussen 9.15 en 9.30. Vertrek vanaf de vestiging is 9.40 uur (carpoolen). Ga je echter liever rechtstreeks naar de startlocatie, geef dit dan even aan bij je aanmelding. 
Startlocatie Start vanaf Parkeerplaats Veluwetransferium Posbank, Heuvenseweg 5a te Rheden om 10.00 uur.
Bijzonderheden

Neem je fotocamera mee.

Trek gemakkelijke wandelschoenen aan, bij nattigheid zijn laarzen erg makkelijk. Als je een verrekijker hebt neem deze dan ook mee.

Aanmelden via arnhem@vanede.nl 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.