De wandeling

Netwerken met elkaar of trajectervaringen uitwisselen tijdens een ontspannen natuurwandeling met wisselende locaties en thema's, onder leiding van een officiële wandelgids. Tijdens deze wandelingen gaan we op pad in de mooiste natuurgebieden in de omgeving van Arnhem. We gaan niet alleen wandelen en genieten van al het mooist dat de natuur ons te bieden heeft, we gaan ook goed aan de slag. Hoe we dit gaan doen ….. laat u verrassen en ga mee.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

9 april 2019 09.15 - 13.00 uur

Voor wie

Deze wandeling is bestemd voor alle cliënten die op een andere manier met elkaar willen netwerken, of traject ervaringen uitwisselen.

Programma

Bij iedere wandeling zal een ander thema centraal staan. Maar neem in ieder geval een fotocamera mee. Na afloop schrijft u een kort reflectieverslag welke u met uw consulent gaat bespreken.

Wandellocatie

Dit keer wandelen we op de Posbank, Rheden.
We verzamelen eerst bij Van Ede & Partners in Arnhem en van daaruit carpoolen we naar de startlocatie. 
Praktische informatie  
Kosten Geen
Begeleider Jorrit Bolhuis (wandelgids)
Verzamellocatie We verzamelen bij de vestiging Arnhem tussen 9.15 en 9.30. Vertrek vanaf de vestiging is 9.40 uur (carpoolen). Ga je echter liever rechtstreeks naar de startlocatie, geef dit dan even aan bij je aanmelding. 
Startlocatie Start vanaf Parkeerplaats Veluwetransferium Posbank, Heuvenseweg 5a te Rheden om 10.00 uur.
Bijzonderheden

Neem je fotocamera mee.

Trek gemakkelijke wandelschoenen aan, bij nattigheid zijn laarzen erg makkelijk. Als je een verrekijker hebt neem deze dan ook mee.

Aanmelden via arnhem@vanede.nl 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Geert Grootestraat 4
6822 HJ Arnhem
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat