De kracht van je stem

'De kracht van je stem' is een workshop die geïnspireerd is door de SWOT-ANALYSE, een model waarmee men zich langs systematische weg inzicht verschaft over de positieve kanten van de stam en de uitdagingen, obstakels en verbeterpunten voor de toekomst. SWOT staat voor Strong points, Weak points, Opportunities, Threats.

Wanneer?

12 maart 2019

10.00 - 13.00 uur

Voor wie

'De kracht van je stem' is een training voor alle cliënten die een traject volgen bij Van Ede & partners en hun stem en stempresentatie willen verbeteren. Door aan je 'persona', je klank, te werken, vergroot je je invloed en je overtuigingskracht die je op weg 'naar buiten' nodig zult hebben

Programma

Fundamenten van de stem beoefenen: adem, resonantie, melodie, timing en dictie. Presentatie voorbereiden en uitvoeren met feedback over de vorm, overtuigingskracht, maat en inspiratie. Je wordt je bewust van vragen als 'wat straalt mijn stem uit?' en 'wat doet mijn stem met anderen?'

Voorbereiding

Iedere deelnemer/deelneemster ontvangt per mail een stemtest met een aantal vragen over zijn/haar eigen stem en de non-verbale communicatie.

Wat brengt het u?

Met deze training wordt je je bewust van de sterkte en zwakke kanten van je stem. Je leert je eigen stem en de stem van een ander waar te nemen. Je krijgt een persoonlijk trainingsprogramma en tips om je stemgebruik verder te ontwikkelen.

Praktische informatie

Kosten Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop
Trainer Victor Müller
Locatie Van Ede & Partners, Terborchstraat 18 in Zwolle
Aantal deelnemers minimaal 6 en maximaal 10

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.