VOL: Ondernemerschap

Is ondernemen iets voor jou? Beschik jij over de juiste ondernemersvaardigheden? Welke kwaliteiten heb je nodig? Wat komt er kijken bij het starten van een eigen bedrijf? Welke kwaliteiten heb je al in huis en welke zouden verder ontwikkeld moeten worden?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

29 maart 2019 10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Deze workshop is ontwikkeld voor cliënten van Van Ede & Partners die van plan zijn om als zelfstandige (zzp) te starten of dit overwegen. De workshop is geschikt voor iedereen die inzicht wil hebben in de basiskennis van ondernemerschap en die wil ontdekken of de juiste kwaliteiten en competenties voor ondernemerschap al in huis zijn.

Programma

Op basis van een test als voorbereiding op de workshop zullen de vaardigheden in beeld worden gebracht. Verder gaan we kijken met welke zaken je rekening dient te houden bij het starten van een eigen bedrijf. Ook lichten we toe wat de voorwaarden en mogelijkheden zijn om vanuit een WW-uitkering een eigen bedrijf te starten.

Wat brengt het je

Aan het einde van de workshop heb je voldoende informatie en praktische tips die je zullen helpen met het maken van de juiste keuze. Je hebt inzicht in je ondernemersvaardigheden, weet welke kwaliteiten noodzakelijk zijn voor een ondernemer en heb je handvatten om je droom voor een eigen bedrijf te concretiseren.

praktische informatie  
Kosten geen
Trainer Kaveh M. Pour
Locatie Van Ede & Partners in Eindhoven, Parklaan 54a
Aantal deelnemers minimaal 6

Deelname na overleg met je begeleidend consulent/psycholoog

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat