VOL: Ondernemerschap

Is ondernemen iets voor jou? Beschik jij over de juiste ondernemersvaardigheden? Welke kwaliteiten heb je nodig? Wat komt er kijken bij het starten van een eigen bedrijf? Welke kwaliteiten heb je al in huis en welke zouden verder ontwikkeld moeten worden?

Wanneer?

29 maart 2019

10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Deze workshop is ontwikkeld voor cliënten van Van Ede & Partners die van plan zijn om als zelfstandige (zzp) te starten of dit overwegen. De workshop is geschikt voor iedereen die inzicht wil hebben in de basiskennis van ondernemerschap en die wil ontdekken of de juiste kwaliteiten en competenties voor ondernemerschap al in huis zijn.

Programma

Op basis van een test als voorbereiding op de workshop zullen de vaardigheden in beeld worden gebracht. Verder gaan we kijken met welke zaken je rekening dient te houden bij het starten van een eigen bedrijf. Ook lichten we toe wat de voorwaarden en mogelijkheden zijn om vanuit een WW-uitkering een eigen bedrijf te starten.

Wat brengt het je

Aan het einde van de workshop heb je voldoende informatie en praktische tips die je zullen helpen met het maken van de juiste keuze. Je hebt inzicht in je ondernemersvaardigheden, weet welke kwaliteiten noodzakelijk zijn voor een ondernemer en heb je handvatten om je droom voor een eigen bedrijf te concretiseren.

praktische informatie  
Kosten geen
Trainer Kaveh M. Pour
Locatie Van Ede & Partners in Eindhoven, Parklaan 54a
Aantal deelnemers minimaal 6

Deelname na overleg met je begeleidend consulent/psycholoog

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.