Open Middag

Koers uitzetten voor uw loopbaan? Kom voor inspiratie naar onze oriëntatiemiddag voor een 'career that matters'. Bent u toe aan een volgende stap in uw loopbaan en wilt u kennis maken met de mogelijkheden van begeleiding op dit vlak?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

28 maart 2019 van 16.00 tot 19.00 uur

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor hoger opgeleiden met werkervaring die een stap willen of moeten zetten in hun loopbaan en die (nog) geen cliënt zijn bij Van Ede & Partners.

Programma

Wij nodigen u graag uit om u vrijblijvend te oriënteren in een professionele, inspirerende en ongedwongen sfeer. U krijgt op deze na-middag een helder beeld van wat Van Ede & Partners voor u kan betekenen en maakt kennis met een aantal van onze consulenten. Met hen kunt u een eerste verkenning doen van de thema’s die om aandacht vragen en bespreken wat een ‘career that matters’ voor u persoonlijk betekent. Mocht daar aanleiding toe zijn, dan kan in een vervolgafspraak dieper op de materie in worden gegaan. 

Resultaat

U heeft, geheel vrijblijvend, een helder beeld van wat Van Ede & Partners voor u kan betekenen en heeft persoonlijk kennis gemaakt met onze consulenten. 

 

Praktische informatie  
Kosten geen
Begeleiding consulenten van Van Ede & Partners
Locatie Van Ede & Partners in Breda, Ceresstraat 13
Aanmelden via breda@vanede.nl

 

 

 

 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Ceresstraat 13
4811 CA Breda
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat