LinkedIn Basis

De basisworkshop LinkedIn geeft je inzicht en praktische handvatten hoe je LinkedIn het beste kunt gebruiken.

Wanneer?

11 maart 2019

14.00 - 17.00 uur

Voor wie

Voor cliënten die de visieontwikkelingstraining afgerond hebben.

Programma

Het belang van netwerken wordt vooral in de 'Buiten-fase' van het traject bij Van Ede & Partners benadrukt. In de huidige tijd van social media is het gebruik van het zakelijke netwerk LinkedIn een niet te onderschatten hulpmiddel om je uiteindelijke bestemming te bereiken. Maar... LinkedIn dient wel op de juiste wijze gebruikt te worden.

Uiteraard is de publicatie van je profiel één van de belangrijkste items om jezelf goed te positioneren. Maar ook de keuze van je contacten, en vooral daarna het onderhouden van je netwerk, is cruciaal. De aansluiting bij de juiste groepen, de deelname aan Q&A, het participeren in discussies en het zoeken en raadplegen van mensen en bedrijven speelt een grote rol bij het uiteindelijke nut dat je aan LinkedIn zult hebben.

Wat brengt het je

Om je te helpen het bestaan en de mogelijkheden van LinkedIn te ontdekken, geeft deze workshop je inzicht en praktische handvatten. Je moet zelf een laptop meenemen zodat je de eerste stappen in de wereld van LinkedIn kunt maken, dan wel je reeds bestaande account verbetert en andere, wellicht nog niet bekende, mogelijkheden van LinkedIn ontdekt.

 praktische informatie  
 Kosten er zijn geen kosten verbonden aan deelname  
 Trainer Kaveh Pour
 Locatie  Van Ede & Partners, Parklaan 54a in Eindhoven 
 Aantal deelnemers maximaal 8
 Benodigd eigen laptop

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.