Een gedroomde toekomst

Deze workshop gaat over dromen en verlangens en hoe die dromen en verlangens compleet te maken.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

21 maart 2019 10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Voor cliënten van Van Ede & Partners in Eindhoven en Maastricht

Programma

We gaan met behulp van verschillende methodieken aan de slag om je droom te zoeken, onder woorden te brengen en uit te werken.

Dromen en verlangens vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie wanneer zij de ruimte krijgen om zicht te openbaren. Het kan variëren van het schrijven van een boek tot de aankoop van een boerderijtje en van verhuizen naar het buitenland tot expert worden in het werk wat je gedaan hebt en weer wilt gaan doen.

Door het steeds verder concretiseren van je droom wordt je droom steeds meer realiteit die om aandacht en invulling vraagt.

Wanneer je wérkelijk weet waar je verlangen ligt en wat je droom is, kun je (delen van) dat verlangen of die droom gaan leven.

Wat brengt het je

Het gedroomde resultaat van deze workshop is dat deze workshop handvatten zal bieden op de weg naar je gedroomde bestemming door het concreet maken van je droom of verlangen. Het resultaat zal een puzzelstukje toevoegen bij de reis naar het zoeken en vinden van je bestemming.

Praktische informatie  
Kosten Geen
Trainer Joke van Straaten
Locatie Van Ede & Partners in Eindhoven, Parklaan 54a
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 12
Aanmelden Cliënten Van Ede & Partners Eindhoven via eindhoven@vanede.nl na overleg met je consulent of psycholoog.
Cliënten van een andere vestiging: graag via je eigen vestiging.

 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat