Persoonlijk Meesterschap

‘Meesterschap is de karaktertoestand die ervoor zorgt dat iemand de juiste keuzes kan maken’ (Aristoteles) Hoe maak je keuzes in je leven en zijn het ook juiste keuzes?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

14 maart 2019 10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Voor cliënten van Van Ede & Partners

Programma

We gaan aan de slag met oefeningen die je helpen om juiste keuzes te maken. We werken met twee klassieke inspiratiebronnen: muziek en filosofie.

Centraal staat het oefenen met de ‘Middenpositie’, dat is het moment van floreren en gezag. Het juiste midden is de enige positie waarin je werkelijk vrij bent en in je kracht zit. Hiervoor moet je op je intuïtie durven te vertrouwen. 

Resultaat

In deze workshop leer je te ‘handelen naar beste weten’, los van de gebruikelijke strategische oriëntatie en voorbij directe belangen en resultaten. Je verdiept je inzicht in je eigen ‘Meesterschap’ en maakt kennis met het begrip ‘praktische wijsheid’. Ondanks de kwetsbare opstelling waarin je je emoties durft te benoemen ervaar je dat je in je kracht zit en gezag en invloed hebt.

Praktische informatie 
Kosten: Deze workshop wordt je aangeboden door Van Ede & Partners
Trainer:
Victor Müller
Locatie: In verband met een renovatie van ons pand
vindt deze workshop plaats op het volgende adres:

Offices for You
Olympisch Stadion 24 - 28
Amsterdam 

(klik hier voor een routebeschrijving en informatie over parkeren)
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 14
Aanmelden via: amsterdam@vanede.nl na overleg met je consulent

 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Olympisch Stadion 41
1076 DE Amsterdam
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat