LinkedIn training

In de huidige tijd van Social Media is het gebruik van het zakelijk netwerk LinkedIn een niet te onderschatten hulpmiddel als instrument ter ondersteuning van je zoekactiviteiten. Veel HR managers en headhunters gebruiken LinkedIn als een instrument ter ondersteuning van hun zoekactiviteiten. Daarom is ook de publicatie van je profiel een van de belangrijkste items om jezelf goed in de markt te zetten.

Wanneer?

13 februari 2019

13.30 - 16.30

Programma

In deze workshop leer je wat LinkedIn is, hoe je dit het beste kunt vullen en hoe je dit inzet bij netwerken en het vinden van een baan.

 

Resultaat

 

Je weet wat LinkedIn is en hoe je deze vult om jezelf zo optimaal mogelijk online te profileren. Je weet waar je vacatures vindt en hoe je je netwerk inzet bij het vinden van een baan.

 

Voorbereiding

Van belang is dat je al een LinkedIn account hebt en een profiel hebt aangemaakt. Voor de effectiviteit van deze praktische workshop is het noodzakelijk dat je je eigen laptop met oplader meeneemt. Om je account te kunnen bewerken ook graag je inloggegevens meenemen.

Trainer Inge van Erkel
Locatie Van Ede & Partners in Zwolle
Kosten geen
Aantal deelnemers minimaal 6 en maximaal 8

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.