Training LinkedIn - deel 1

Een goed en volledig LinkedIn profiel is tegenwoordig onmisbaar voor wie op zoek is naar ander werk.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

6 februari 2019 13.00 - 17.00

Voor wie

Voor cliënten van Van Ede & Partners in Zeist die willen leren hoe zij hun profiel op LinkedIn (LI) optimaal kunnen samenstellen en presenteren. 

Programma

Programma deel 1

Deel 1 duurt een middag, die grotendeels gewijd is aan het maken van een goed LI profiel. Na een introductie over het belang van netwerken, het gebruik van LinkIn daarbij en de structuur van LI, leert u hoe u in uw LI profiel uw kwaliteiten, persoonlijkheid en toegevoegde waarde het beste tot hun recht laat komen. Daarnaast wordt ingegaan op het verkrijgen van aanbevelingen en onderschrijvingen die uw kwaliteiten en vaardigheden extra gewicht geven.

Programma deel 2

In deel 2, ook een middag, leert u de functionaliteiten van LI te benutten om uw netwerk uit te breiden en personen te vinden t.b.v. uw thematische netwerkactiviteiten. Ook wordt aandacht besteed aan de mogelijkheden die LinkedIn biedt om uzelf optimaal te profileren op de arbeidsmarkt en als deskundige m.b.t. het door u gekozen thema. Tenslotte is er de gelegenheid om uw LI profiel, zoals u dat naar aanleiding van het eerste deel van deze training hebt vervolmaakt, te laten beoordelen door een deskundige trainer.

Voorbereiding

• U dient bij aanvang van de training te beschikken over een LI account (waarmee u dan tevens een basis profiel hebt).
• U gebruikt uw eigen laptop om met uw account en profiel te werken. Een tablet kan eventueel ook, maar tijdens de training werken we uitsluitend met de browser-versie van LI.
• Wij verzoeken u een kwartier voor aanvang (dus om 12:45 uur) aanwezig te zijn voor het starten en met het netwerk verbinden van laptop of tablet.
   NB: Neem de netstroom adapter mee; de meeste laptop batterijen gaan geen 4 uur mee.
• Om tijdens de eerste sessie aan uw profiel te werken is het handig om (voor zover al op orde) uw CV, resumé of profiel mee te brengen..

Resultaat

Na deze training bent u in staat uw professionele reputatie op LI optimaal te presenteren en vindbaar te maken.

Praktische informatie  
Kosten  geen
Trainer  Inge van Erkel
Locatie  vestiging Zeist, Koetshuis
Aantal deelnemers  maximaal 9
Aanmelden  Via zeist@vanede.nl na overleg met uw consulent.
Eventuele niet-Zeister cliënten: graag eerst contact opnemen met uw eigen vestiging.


 

 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Boulevard 14
3707 BN Zeist
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat