Beter presteren door anders te denken

We weten dat ons denken grote invloed heeft op onze effectiviteit en productiviteit. In het werk, in de sport. Kortom overal in ons dagelijks handelen. Maar ben je je eigenlijk wel bewust wat je denkt en van de invloed van je denken? Werkt wat je denkt voor of tegen je? Het is meer dan de moeite waard om je belemmerende gedachtespinsels te onderzoeken en je voordeel er mee te doen.

Wanneer?

5 februari 2019

van 19.00 tot 21.00 uur

Programma

Tijdens een avond-workshop leer je meer over de werking van jouw stressvolle, belemmerende gedachten. Carina Benninga gaat er mee aan de slag aan de hand van De Vier Vragen (The Work) van Byron Katie. Het resultaat is echt verbluffend. Al na een avond actief bezig te zijn geweest, heb je handvatten gekregen om je eigen effectiviteit te vergroten.

Wat brengt het je?

Minder stress, een betere prestatie op je werk of in de sport die je beoefent. Het is een aanrader om aan deze workshop deel te nemen.

Over de trainer

Carina Benninga is gecertificeerd facilitator in The Work van Byron Katie. Ze is coach, trainer, teambuilder in sport en bedrijfsleven.
Carina combineerde haar juridische achtergrond met haar topsportcarrière in de hockeysport.
Zij is reeds 20 jaar actief als coach en loopbaanadviseur.

 

Praktische informatie  
Trainer Carina Benninga, oud-hockeyster, olympisch goud 1984
Locatie: Van Ede & Partners, Klatteweg 107 Den Haag
Aanmelden denhaag@vanede.nl
Kosten geen kosten

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.