Assessmenttraining

Voor cliënten van Van Ede & Partners die binnenkort of op de langere termijn te maken kunnen krijgen met een assessment. Deze workshop vergroot je kans op een succesvol assessment.

Wanneer?

4 februari 2019

10.00 - 16.30 uur

Voor wie

Voor cliënten 

Programma

Je krijgt concrete informatie over verschillende assessments, over wat je kunt verwachten als je een assessment gaat doen, hoe de procedure verloopt en met welke regels je rekening moet houden. Naast uitleg over de verschillende assessment onderdelen zoals testen, simulaties, interview, enz. kun je ook leren hoe je je het beste kunt voorbereiden hierop. Je wordt daarbij geholpen door tips en aanwijzingen van een ervaren assessor. Als je dat wilt, kun je direct uitproberen en oefenen hoe het is om een psychologische test, een gesprekssimulatie of een interview met een assessor te ondergaan. We houden het leuk en spannend, dus je bepaalt zelf wat je wilt proberen en hoe ver je wilt gaan.

Daarnaast besteden we ook aandacht aan het assessment rapportage, nagesprek met de assessor en je gesprek met de werkgever nadien, zodat je straks het maximale uit je assessment resultaten kunt halen.

Wat brengt het je

Je leert in deze workshop hoe je je optimaal kunt voorbereiden op een assessment. Aan het einde van de workshop heb je meer actuele informatie en praktische tips. Tevens heb je meer inzicht en ervaring opgedaan met wat je zelf kunt doen om met succes ween assessment te doorlopen.

praktische informatie  
Kosten één uur ten laste van je begeleidingsbudget 
Trainer Réka Incze, een ervaren organisatiepsycholoog met ruim tien jaar praktijkervaring als assessor bij een landelijke advies- en assessment bureau
Locatie Van Ede & Partners in Eindhoven, Parklaan 54a
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 12

Deelname altijd na overleg met je begeleidend consulent of psycholoog

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.