Personal Branding

Op een persoonlijke manier over jezelf vertellen is een belangrijke vaardigheid die nodig is om je talent in de wereld te zetten, zoals bij acquisitie, netwerken en solliciteren. Dit noemen we Personal Branding.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

26 februari 2019 10.00 - 17.00 uur

 

Programma

De Personal Branding training biedt de gelegenheid te oefenen met het geven van woorden aan je verlangen, kwaliteiten, zoekrichting en profiel.
Er wordt gewerkt met oefeningen (elevator pitches, adem, houding en stem) die een congruente wijze van communicatie bevorderen: wat van binnen leeft naar buiten brengen op een authentieke manier. Deze praktische oefeningen ondersteunen de verbinding met jezelf en de ander. 

Wat brengt het je?

Na het volgen van deze eendaagse training ben je beter uitgerust om op een heldere en persoonlijke manier te vertellen over jezelf. Je hebt praktische tools en modellen leren kennen en weet die te hanteren. Zodat je telkens opnieuw met passende voorbeelden je eigen verhaal met plezier kunt vertellen.

 

Praktische informatie
Kosten Eén uur uit je begeleidingstraject
Trainer
Chellie van den Bergh
Locatie Ivm met renovatiewerkzaamheden vind deze workshop plaats op een andere locatie in het stadion:

Offices for You
Olympisch Stadion 24 - 28
Amsterdam 

(klik hier voor een routebeschrijving en informatie over parkeren)
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 8
Aanmelden via Via je consulent per mail aan amsterdam@vanede.nl

 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Olympisch Stadion 41
1076 DE Amsterdam
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat