Personal Branding

Op een persoonlijke manier over jezelf vertellen is een belangrijke vaardigheid die nodig is om je talent in de wereld te zetten, zoals bij acquisitie, netwerken en solliciteren. Dit noemen we Personal Branding.

Wanneer?

26 februari 2019

10.00 - 17.00 uur

 

Programma

De Personal Branding training biedt de gelegenheid te oefenen met het geven van woorden aan je verlangen, kwaliteiten, zoekrichting en profiel.
Er wordt gewerkt met oefeningen (elevator pitches, adem, houding en stem) die een congruente wijze van communicatie bevorderen: wat van binnen leeft naar buiten brengen op een authentieke manier. Deze praktische oefeningen ondersteunen de verbinding met jezelf en de ander. 

Wat brengt het je?

Na het volgen van deze eendaagse training ben je beter uitgerust om op een heldere en persoonlijke manier te vertellen over jezelf. Je hebt praktische tools en modellen leren kennen en weet die te hanteren. Zodat je telkens opnieuw met passende voorbeelden je eigen verhaal met plezier kunt vertellen.

 

Praktische informatie
Kosten Eén uur uit je begeleidingstraject
Trainer
Chellie van den Bergh
Locatie Ivm met renovatiewerkzaamheden vind deze workshop plaats op een andere locatie in het stadion:

Offices for You
Olympisch Stadion 24 - 28
Amsterdam 

(klik hier voor een routebeschrijving en informatie over parkeren)
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 8
Aanmelden via Via je consulent per mail aan amsterdam@vanede.nl

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.