Storytelling, sleutel naar groei

Storytelling is de toekomst. Storytelling is ook oeroud. Maar voor mensen die graag verbindingen maken is storytelling vooral NU. Verbinden, van hoofd naar hart, van binnen naar buiten, van passie naar praktisch. Storytelling helpt onszelf als mens (opnieuw) te definiëren wie we zijn. In een periode van grote veranderingen kan storytelling helpen om keuzes te maken, punten te verbinden en een nieuwe koers te bepalen.

Storytelling, sleutel naar groei

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

19 december 2019 10-17 uur

Programma

In deze workshop gaan we interactief en praktisch aan de slag met de volgende vragen:

- Wat is een verhaal?

- Wat maakt een verhaal een goed verhaal?

- Hoe kun je op zoek gaan naar het echte verhaal van jezelf?

- Hoe kun je een (je eigen) verhaal verder ontwikkelen?

- Hoe kun je storytelling en je eigen verhaal inzetten om effectiever en met meer plezier te   communiceren en te netwerken?

 

Onderweg ontwikkelen we 5 sleutelvaardigheden om je verhaal met meer energie en inspiratie voor je te laten werken:

Stilstaan: Wie ben je? Waar kom je vandaan? Waar wil je naar toe? 

Bewegen: Waarom doe je wat je doet? Wat beweegt jou? Hoe beweeg je een ander?

Vormgeven: Hoe geef je een (jouw) verhaal de structuur en vorm die het beste past?

Verbinden: Hoe maak je verbinding, met jezelf, met je verhaal, met de ander?

Veranderen: Hoe zorg je dat je verhaal zich blijft ontvouwen en ontwikkelen?

Voorbereiding

Er is geen voorbereiding nodig

Resultaat

Deze workshop levert je een krachtige verbinding met je eigen verhaal. Over wie jij bent, waar je voor staat en waarom je doet wat je doet. De workshop reikt je krachtige manieren aan om dit verhaal inspirerend en effectief in te zetten in o.a. je netwerk en campagne activiteiten. Hierdoor ben je in staat om op ontspannen wijze effectief, krachtig en met plezier te communiceren.

Bij annulering van je deelname binnen 1 week voor aanvang van workshop zijn wij genoodzaakt om het volledige verschuldigde bedrag voor deelname in rekening te brengen. Annulering dient schriftelijk te geschieden.

 

 

Praktische informatie

Kosten € 375 (incl. BTW)
Trainer
  • Mike Woudstra
Aantal deelnemers maximaal 10
Locatie Klatteweg 107
2597 KA Den Haag

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat