Referenties

Wacht jij ook altijd tot er om je referenties gevraagd wordt? Dat is jammer, want je laat de kans liggen om je referenties voor je te laten werken. Referenties vertellen tenslotte jouw unieke verhaal en geven inzicht in je gedrag, stijl en de omgeving waarbinnen je gewerkt hebt. Door je persoonlijke referentieportfolio op te bouwen, presenteer je het verhaal achter je loopbaan en je valt meteen op. Maar waar te beginnen? REFQ, de specialist in het inwinnen van referenties, heeft hiervoor een gratis referentietool gelanceerd. Het inwinnen, beheren en delen van jouw referenties is nu eenvoudiger dan ooit. Met referenties zet je jezelf op voorspong!

Aanmelden workshop Referenties

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

9 december 2019 van 10 - 13 uur

Programma
• Referenties, de toekomst van de arbeidsmarkt?
• Factcheck: de feiten en mythes rondom referenties
• Een negatieve referentie, bestaat deze wel?
• Een professionele referentie, wat staat hier eigenlijk in?
• Praktisch aan de slag met de referentietool en het opbouwen van een referentieportfolio:
o Durf te vragen! Hoe vraag je om een referentie? Wanneer en aan wie?
o Hoeveel referenties heb je nodig?
o Een referentie laat je zien. Maar waar en hoe dan? En waarom vinden we dit zo spannend?
o Zelf de eerste referenties inwinnen
 

Voorbereiding 

Om deel te kunnen nemen dient iedereen tijdens de workshop een eigen (opgeladen) laptop met Wifi verbinding bij zich te hebben. Géén tablet/ iPad/ smartphone.

Resultaat

Aan het einde van de workshop weet jij alles van referenties. Je hebt een REFQ referentieportfolio geopend en je eerste referentieverzoeken verstuurd. En na de workshop komt het leukste: je ontvangt je eerste referentierapporten.

 

Praktische informatie

Kosten € 120 (incl. BTW) of één workshop voucher
Trainer
  • Edwin Stuart
Aantal deelnemers maximaal 10
Locatie Klatteweg 107
2597 KA Den Haag

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat