LinkedIn Gevorderden

Voor het opzetten van een goed zakelijk netwerk is het gebruik van LinkedIn een belangrijk hulpmiddel. Wil je leren hoe je LinkedIn het beste in kunt zetten voor je campagne?

Aanmelden LinkedIn Gevorderden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

6 december 2019 10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Voor cliënten wiens aanbod bekend is en die zich in de campagnefase bevinden.

Programma

Het belang van netwerken wordt vooral in de 'buiten-fase' van je traject bij Van Ede & partners benadrukt. In de huidige tijd van social media is het gebruik van het zakelijke netwerk LinkedIn een niet te onderschatten hulpmiddel om je uiteindelijke bestemming te bereiken. Maar... het is van belang dat LinkedIn op de juiste wijze ingezet wordt.

Wat brengt het je

In deze workshop leer je de verborgen mogelijkheden van LinkedIn. Wat is het belang van groepen, wat leer je van de verschillende bedrijven, hoe maak je handig gebruik van de combinaties van LinkedIn met je browser en/of e-mail? En wat is de status van je profiel? Bij deze workshop dien je zelf een laptop mee te nemen.

Praktische informatie

Kosten Geen
Trainer
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 10
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat