Praktisch Werkdromen

Deze interactieve workshop helpt je om een beeld te creëren van jouw toekomstige baan, die nóg meer uitgelijnd is met jouw diepste verlangens. Weten wat je wilt en dit goed kunnen visualiseren kan dan erg handig zijn.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

12 december 2019 13:00 - 17:00 uur

Programma

Je hebt het gevoel niet alles uit je werkende leven te halen, of je wilt (nog) meer jouw echte passie gaan volgen. Hoe ziet deze toekomst er dan uit? En, hoe zorg je ervoor dat je ook daadwerkelijk stappen kunt zetten richting die droom?
Deze vragen beantwoorden we in een actieve workshop. We faciliteren jou door een proces dat je helpt jouw intrinsieke wensen, op het gebied van werk, vorm te geven. We maken gebruik van methodieken als Appreciative Inquiry en Visual Thinking.

 

Resultaat

  • Een helder en levendig beeld van jouw droombaan
  • Een concrete strategie om positieve stappen te zetten richting jouw droombaan
  • Inspiratie voor actie

Praktische informatie

Kosten € 120,= (inclusief BTW), of 1 workshopvoucher
Trainer
  • Ivo Spoor, Positief Strateeg / Coach, zie www.heldermakers.nl
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 8
Locatie Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat