Mindset & Succes

We willen allemaal succesvol zijn. Succes heeft te maken met kansen grijpen, open staan, durven falen, enthousiast blijven ondanks tegenslag, inzet & doorzettingsvermogen. Deze workshop gaat in op de mindset van succesvolle mensen en wijst je de weg naar meer succes.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

11 december 2019 14.00 - 17.00

Programma

Wat houdt het in om succesvol te zijn?

Wat is kenmerkend aan de mindset van succesvolle mensen?

Wat betekent het voor jouw mindset als je (nog) succesvoller wilt zijn?

Wat zijn concrete stappen die je kunt zetten?

Aan de hand van praktische en (soms) speelse oefeningen verkennen we bovenstaande vragen. 

Resultaat

Deze workshop wijst je de weg naar meer succes. Jouw mindset wordt in kaart gebracht. Er worden praktische tips en oefeningen geboden om jouw mindset te beïnvloeden. Je weet wat ervoor nodig is om succesvoller te worden. 

Wat deelnemers zeggen over deze workshop

Ik begrijp de mindset van succesvolle mensen nu veel beter. Het was goed om stil te staan bij een aantal levensvragen. Deskundige, betrokken trainer. Ik heb een paar goede handvatten gekregen voor de dagelijkse praktijk, ook in de interactie met groepsgenoten.       

Praktische informatie

Kosten € 120 (incl. BTW) of één workshop voucher
Trainer
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 9
Locatie Olympisch Stadion 41
1076 DE Amsterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat