Inspirerende wandeling door het Limburgse heuvelland

Een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, inspirerende gesprekken te voeren en te genieten van de natuur om je heen.

Wandeling in het Limburgse heuvelland op 1 november 2019

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

1 november 2019 13.00 - 15.30 uur

Denk je aan het Heuvelland, dan denk je aan wandelgebieden, ongerepte bossen en oneindige weilanden. In dit  landschap kun je tot rust komen langs het kabbelende water van de Geul en de Gulp. Laat je telkens weer verrassen door schitterende vergezichten, holle wegen en echte vakwerkboerderijen.

Vertrekpunt: hierover wordt je na opgave voor deelname geïnformeerd

Niet vergeten: wandelschoenen, paraplu, flesje water

 

Praktische informatie

Kosten Geen
Trainer
Aantal deelnemers Geen maximum
Locatie Ondernemershuis Alex51 - Alexander Battalaan 51
6221 CB Maastricht

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat