Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap kan gezien worden als zelf verantwoordelijkheid nemen voor je leven. Verantwoordelijkheid nemen, grote woorden die maar al te vaak worden gebezigd. Maar wat is dat nu eigenlijk en hoe ziet dat er in de dagelijkse praktijk uit?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

14 november 2019 9.30 - 12.30 uur

Programma

We komen allemaal obstakels tegen op ons pad. Persoonlijk leiderschap inzetten bij het omgaan met de obstakels betekent dat we de confrontatie met onszelf aangaan en om zo tot vernieuwing in onszelf te komen. Dat vraagt om moed, trouw zijn aan jezelf, mildheid en je kwetsbaar durven opstellen, persoonlijk leiderschap dus!
In deze workshop zullen we op een simpele maar doeltreffende manier onderzoeken wat Persoonlijk Leiderschap is en hoe je dat in je dagdagelijkse bestaan kunt ontwikkelen en inzetten.
De workshop beoogt spannend (veel zelfonderzoek) en ontspannend (wat zijn we allemaal toch nog aan het klunzen) te zijn.

Resultaat

Na deze workshop zal het ‘onder de streep (slachtofferschap) en boven de streep (verantwoordelijkheid nemen)’ zitten een gevleugelde uitdrukking zijn.

 

Praktische informatie

Kosten € 120,- incl. BTW
Trainer
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 12
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat