Het innerlijke transitieproces

Veranderingen in ons werkleven zijn ingrijpend. Vind je pad weer terug met de drie fasen van transitie.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

7 november 2019 10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Voor cliënten

Programma

Veranderingen in ons werkleven zijn ingrijpend, of we er nu zelf voor kiezen om een andere koers te varen ofwel onze positie wordt geëlimineerd, hetgeen kan leiden tot onvrijwillig baanverlies. Vaak kijken we in zo'n situatie alleen naar de verandering zelf; wat is de verandering, wie zijn erbij betrokken, enz. We kunnen ons aardig verloren en hopeloos voelen in de verandering.

Er wordt vaak weinig tijd of geen tijd genomen om te reflecteren hoe we met de verandering omgaan; het innerlijke transitieproces. Er zijn drie duidelijke fasen in het innerlijke transitieproces, waar we in deze workshop dieper naar kijken en mee spelen. Wanneer je je bewust bent van deze fasen en waar je je bevindt 'op de kaart', dan wordt het veranderingsproces beter hanteerbaar en kun je je eigen pad weer terugvinden.

Resultaat

  • begrip en inzicht in welke fase(n) van het innerlijke transitieproces je je bevindt
  • praktische strategieën om succesvol met elke fase van je transitie om te gaan
  • beter begrip van persoonlijke drijfveren, gebaseerd op persoonlijke normen en waarden
  • hernieuwde focus op de volgende stap, afhankelijk van waar je je bevindt in het transitieproces
  • zelfinzicht in je veerkracht en hoe het je transitieproces beïnvloedt

 

Praktische informatie

Kosten Geen
Trainer
  • Berry Kruining
Aantal deelnemers Max. 12
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat