BR - Masterclass Leven - en werken - vanaf de Top

Leven – en werken- vanaf de top is een transformatietraining, voor mensen die een succesvolle carrière hebben, een top (of de top) hebben bereikt en ruimte ervaren voor een diepgaande herbezinning op zichzelf en hun toekomst. De training is gericht op het verruimen van jouw persoonlijk functioneren, door in te tunen op overlevingspatronen en op het ont-dekken van ‘verborgen’ of ‘verloren’ aspecten van jezelf.

Masterclass leven - en werken- vanaf de top

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

13 november 2019 10.00 - 17.30 uur
14 november 2019 10.00 - 17.30 uur
15 november 2019 10.00 - 17.30 uur

Deze masterclass is een samenwerking tussen het Instituut voor transformatie psychologie van Robert Stamboliev en Van Ede & Partners. 

 

Programma

Je hebt in jouw loopbaan bereikt wat je wenste en de vraag dient zich aan: hoe nu verder. Op weg naar top heb je offers gebracht, delen van jezelf moeten achterlaten, om succesvol naar boven te klimmen. Nu je boven aan de top staat en jij jouw weg -anders- wilt vervolgen is het nuttig de achtergelaten delen van jezelf 'op te halen' om zo vanuit heelheid nieuwe keuzes te maken, om jouw pad in balans te kunnen vervolgen.
In deze training werken we vanuit de methode van Voice Dialogue. De Voice Dialogue met zijn onderliggende filosofie van de ‘Psychology of Selves’ is een uiterst effectieve methode die ons in staat stelt om onszelf verder te ontwikkelen. Onze overlevingspatronen - de primary selves - worden onderzocht en als deze ontspannen en meewerken ontstaat er ruimte voor het nieuwe.
Er wordt gewerkt in een kleine groep en maatwerk per individu staat centraal. Naast de executive trainer Rober Stamboliev wordt met gekwalificeerde coaches gewerkt, zodat alle deelnemers individuele verdiepingssessies kunnen volgen.
Voice Dialogue is ontwikkeld in Amerika en door Robert Stamboliev sinds 1984 succesvol verbreid in Nederland en andere Europese landen.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de training ontvang je achtergrondliteratuur.

Resultaten


• Zicht op primaire overlevingspatronen. Vanuit respectvolle benadering deze patronen kunnen ontspannen.
• Het herontdekken en ontwikkelen van aspecten van jezelf die je in de loop van je carrière heb weggedrukt, of niet tot ontwikkeling hebt gebracht.
• Zicht op het verkrijgen van een nieuwe balans in jouw persoon, jouw leven en werk.
• Enthousiasme en vertrouwen om een nieuw pad te gaan lopen vanaf de top.

 

Praktische informatie

Kosten € 1500,00 exclusief BTW inclusief lunch, zonder overnachtingen
Trainer
  • Robert Stamboliev, executive trainer/coach, en Dinja van Gestel, facilitator/directeur van Ede & Parners Breda
Aantal deelnemers minimaal 9 - maximaal 12
Locatie Het Boshuis Breda
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat