Het innerlijke transitieproces

Veranderingen in ons werkleven zijn ingrijpend. Vind je pad weer terug met de drie fasen van transitie.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

14 november 2019 10.00 - 13.00 uur

Programma

Veranderingen in ons werkleven zijn ingrijpend, of we er nu zelf voor kiezen om een andere koers te varen of dat onze positie wordt geëlimineerd, hetgeen kan leiden tot onvrijwillig baanverlies. Vaak kijken we in zo'n situatie alleen naar de verandering zelf; wat is de verandering, wie zijn er bij betrokken, enz. We kunnen ons aardig verloren en hopeloos voelen in de verandering.

Er wordt vaak weinig of geen tijd genomen om te reflecteren hoe we met de verandering omgaan; het innerlijke transitieproces. Er zijn drie duidelijke fasen in het innerlijke transitieproces, waar we in deze workshop dieper naar kijken en mee spelen. Wanneer je je bewust bent van deze fasen en waar je je bevindt op de 'kaart', dan wordt het veranderingsproces beter hanteerbaar en kun je je eigen pad weer terugvinden.

Wat brengt het je

  • Begrip en inzicht in welke fase(n) van het innerlijke transitieproces je je bevindt
  • Praktische strategieën om succesvol met elke fase van je transitie om te gaan
  • Beter begrip van persoonlijke drijfveren, gebaseerd op persoonlijke normen en waarden
  • Hernieuwde focus op de volgende stap, afhankelijk van waar je je bevindt in het transitieproces
  • Zelfinzicht in je veerkracht en hoe het je transitieproces beïnvloedt

Wat deelnemers zeggen

  • Berry Kruijning was goed in staat om de theorie goed te onderbouwen met praktische voorbeelden. Ze deed dat deels met haar eigen ervaring, waardoor ze ook in staat was om dit op een hele authentieke manier te doen. Haar persoonlijk e openheid was zeer waardevol. Ze wist in haar verhaallijn ook goed te refereren aan literatuur op het onderwerp
  • Door de gemêleerde groep (nieuwe toetreders en oud-gedienden werd ook zichtbaar dat de verschillende deelnemers in verschillende fasen zaten)
  • Goede sessie die me aan het denken zet
  • Deze workshop raakt de kern van de weg naar de nieuwe bestemming. Draagt bij aan bewustwording hoe zo'n proces verloopt; het wordt expliciet gemaakt
  • Fantastische trainer met uitstekende toewijding voor het onderwerp. Brengt visie makkelijk over. Voor mij een zeer belangrijke workshop in het Van Ede proces

De facilitator

Berry Kruijning, President van Crowning Communications is coach en facilitator op het gebied van persoonlijke en professionele leiderschapsontwikkeling, met name gericht op het ontwikkelen van vaardigheden in communicatie en conflicthantering in tijden van verandering.

Vanuit haar passie voor innerlijke veranderprocessen brengt zij inzicht in hoe wij productief met de veranderingen in ons leven kunnen omgaan en hoe we op een effectieve manier de resultaten kunnen creëren die we voor onszelf wensen.

Berry is woonachtig in het prachtige Portland aan de westkust van de Verenigde Staten en heeft cliënten in Noord- en Zuid-Amerika en Europa. Meer informatie: www.crowningcommunications.com

 

 

Praktische informatie

Kosten Geen additionele kosten
Trainer
Aantal deelnemers Minimaal 4, Maximaal 8
Locatie Geert Grootestraat 4
6822 HJ Arnhem

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat