Generaties op de werkvloer

Inspiratiebijeenkomst voor opdrachtgevers en werkgevers over de verschillende generaties op de werkvloer en hoe daar mee om te gaan.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

28 november 2019 16:30 - 19:00

Workshop

Iedere generatie is bepaald door zijn historie en heeft specifieke kenmerken. De ‘protestgeneratie’ (60-ers van nu) heeft een andere achtergrond dan de ‘pragmatische generatie’ (40-ers van nu). Beiden ervaren en bekijken de werkelijkheid op een verschillende manier.
 
Generaties ontmoeten elkaar binnen organisaties. De verschillende behoeften, denkpatronen, en omgang met problemen of kansen beïnvloeden de onderlinge samenwerking. Zo vraagt iemand van de ‘generatie X’ (de 50-ers van nu) eerder om ‘een notitie’, terwijl een ‘screenager’ (de 20-ers van nu) met name bezig is ‘met wat beter kan’ en dwars door formele hiërarchie heen op zoek gaat naar diegene die invloedrijk is en het idee kan helpen realiseren.
 
In deze workshop leren we op een actieve manier de kenmerken van de generaties kennen, om bewuster samen te kunnen werken en elkaars krachten in te kunnen zetten.

Programma


Vanaf 16.30 uur      - ontvangst
17.00-17.15 uur      - introductie door Tim Arends, Directeur Van Ede & Partners in Arnhem
17.15-18.30 uur      - workshop door Frank Zuidinga, Consulent Van Ede & Partners in Arnhem, Enschede en Amsterdam
18.30-19.00 uur      - netwerken onder het genot van een hapje en drankje

Praktische informatie

Kosten Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Geert Grootestraat 4
6822 HJ Arnhem

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat