De Wandeling

Netwerken met elkaar of trajectervaringen uitwisselen tijdens een ontspannen natuurwandeling met wisselende locaties en thema's, onder leiding van een officiële wandelgids. Tijdens deze wandelingen gaan we op pad in de mooiste natuurgebieden in de omgeving van Arnhem. We gaan niet alleen wandelen en genieten van al het mooist dat de natuur ons te bieden heeft, we gaan ook aan de slag. Hoe we dit gaan doen ….. laat u verrassen en ga mee.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Neem contact op

Wanneer

4 november 2019 09.15 - 13.00 uur

Programma

Bij iedere wandeling zal een ander thema centraal staan. Maar neem in ieder geval een fotocamera mee. Na afloop schrijft u een kort reflectieverslag welke u met uw consulent gaat bespreken.

Wandellocatie

De natuurlocatie voor deze wandeling is op dit moment nog niet bekend.
We verzamelen eerst bij Van Ede & Partners in Arnhem en van daaruit carpoolen we naar de startlocatie. Ga je echter liever rechtstreeks naar de startlocatie, geef dit dan even aan bij je aanmelding. 

Wandelgids

De wandeling is onder leiding van de zeer ervaren wandelgids Jorrit Bolhuis (www.mooiwandelen.nl) 

Bijzonderheden

Trek gemakkelijke wandelschoenen aan, bij nattigheid zijn laarzen erg makkelijk. Heb je een verrekijker, neem deze dan ook mee. En vergeet je camera niet! 

Praktische informatie

Kosten Geen additionele kosten
Trainer
Aantal deelnemers Minimaal 6
Locatie Nader te bepalen wandelgebied in de omgeving van Arnhem. Verzamelen op de vestiging en carpoolen naar het wandelgebied.

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat