Succesvol solliciteren!

In sollicitatiegesprekken moet je aan zoveel verschillende zaken denken: interactie met je gesprekspartner(s), jezelf profileren, goede vragen stellen, wat willen ze nu echt horen, niet in je valkuilen stappen ... Na deze workshop ga je met een gezonde dosis spanning naar sollicitatiegesprekken en heb je het gevoel in controle te zijn.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

27 november 2019 10.00 - 13.00

Programma

Deze workshop draait om het voeren van het goede sollicitatiegesprek. Het gesprek, de gesprekstechniek en jouw manier van communiceren staan centraal. Het is een praktische workshop waarin we veel oefenen en spiegelen zodat je goed beslagen ten ijs komt in het sollicitatiegesprek.  

Je leert bewust gesprekstechnieken in te zetten om:

  • de regie te nemen en leading te zijn
  • ervoor te zorgen dat het gesprek loopt
  • je kwaliteiten te etaleren
  • het gesprek tot een goed einde te brengen
  • met onverwachte situaties om te gaan

Voorbereiding

Je bent klaar voor de arbeidsmarkt, je bevindt je in de sollicatiefase en je hebt je verhaal naar de markt geformuleerd.

Resultaat

Je hebt de tools in handen om het goede sollicitatiegesprek te voeren.

Praktische informatie

Kosten € 120 (incl. BTW) of één workshop voucher
Trainer
Aantal deelnemers Maximaal 8 deelnemers
Locatie Olympisch Stadion 41
1076 DE Amsterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat