Regie nemen in je loopbaan: hoe doe je dat?

Regie nemen in je loopbaan klinkt aantrekkelijk. Maar het is niet gemakkelijk. Voordat je het weet blijf je hangen in een werkkring die al lang niet meer vervult, of hop je van baan naar baan om steeds te ontdekken dat het gras niet groener is. Hoe pak je het dan wel aan? Hoe krijg je en houd je het heft in handen?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

14 november 2019 10:00 - 13:00

Programma

• Visie, theorie en ervaring
• Verdiepende gesprekken en oefeningen
• Mogelijkheid om individuele cases en vraagstukken in te brengen

Resultaat

• Inzicht in wat bepaalt of je wel of niet regie hebt en kunt vasthouden
• Inzicht in waar je valkuilen liggen en waar kansen gloren
• Inspiratie om daadwerkelijk stappen te zetten en meer regie te nemen

 

Praktische informatie

Kosten € 120 (incl. BTW)
Trainer
Aantal deelnemers Maximaal 20
Locatie Olympisch Stadion 41
1076 DE Amsterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat