Training LinkedIn - deel 1

Een goed en volledig LinkedIn profiel is tegenwoordig onmisbaar voor wie op zoek is naar ander werk.

Wanneer?

17 oktober 2019

09.30 - 12.30

Voor wie

Voor cliënten van Van Ede & Partners Zwolle die willen leren hoe zij hun profiel op LinkedIn (LI) optimaal kunnen samenstellen en presenteren. 

Programma

Programma deel 1

Deel 1 duurt een ochtend, die grotendeels gewijd is aan het maken van een goed LI profiel. Na een introductie over het belang van netwerken, het gebruik van LinkedIn daarbij en de structuur van LI, leert u hoe u in uw LI profiel uw kwaliteiten, persoonlijkheid en toegevoegde waarde het beste tot hun recht laat komen. Daarnaast wordt ingegaan op het verkrijgen van aanbevelingen en onderschrijvingen die uw kwaliteiten en vaardigheden extra gewicht geven.

Programma deel 2

In deel 2, ook een ochtend, leert u de functionaliteiten van LI te benutten om uw netwerk uit te breiden en personen te vinden t.b.v. uw thematische netwerkactiviteiten. Ook wordt aandacht besteed aan de mogelijkheden die LinkedIn biedt om uzelf optimaal te profileren op de arbeidsmarkt en als deskundige m.b.t. het door u gekozen thema. Tenslotte is er de gelegenheid om uw LI profiel, zoals u dat naar aanleiding van het eerste deel van deze training hebt vervolmaakt, te laten beoordelen door een deskundige trainer.

Voorbereiding

• U dient bij aanvang van de training te beschikken over een LI account (waarmee u dan tevens een basis profiel hebt).
• U gebruikt uw eigen laptop om met uw account en profiel te werken. Een tablet kan eventueel ook, maar tijdens de training werken we uitsluitend met de browser-versie van LI.
• Wij verzoeken u een kwartier voor aanvang (dus om 09:15 uur) aanwezig te zijn voor het starten en met het netwerk verbinden van laptop of tablet.
   NB: Neem de netstroom adapter mee; de meeste laptop batterijen gaan geen 4 uur mee.
• Om tijdens de eerste sessie aan uw profiel te werken is het handig om (voor zover al op orde) uw CV, resumé of profiel mee te brengen.

Resultaat

Na deze training bent u in staat uw professionele reputatie op LI optimaal te presenteren en vindbaar te maken.

Praktische informatie  
Kosten geen
Trainer Inge van Erkel
Locatie vestiging Zwolle, Terbochstraat 18
Aantal deelnemers maximaal 8
Aanmelden  Via zwolle@vanede.nl na overleg met uw consulent.


 

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.