Boost your talent

Drie zinnige dagen voor extra inspiratie op jouw loopbaan. Voor iedereen die een extra loopbaan-boost kan gebruiken en de regie op zijn of haar werk en leven meer in eigen hand wil nemen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

28 oktober 2019 10.00 - 17.00
29 oktober 2019 10.00 - 17.00
30 oktober 2019 10.00 - 17.00

Programma

Zin in …..                  
We nemen met jou de zin in je leven en je werk onder de loep. Hoe is het met jouw vitaliteit, stress en de balans in je leven?

Zelfsturing  
Focust op de regie hebben op je eigen loopbaan en het onderzoeken van de stappen die je kunt zetten om het stuur weer zelf te hanteren.

Zichtbaarheid           
Jouw talent in beeld brengen en je manier van presentatie versterken en verbeteren.

 

Je start iedere dag relaxed met een oefening waarna je fysiek meteen ontspannen bent. Daarna ga je aan de slag met diverse werkvormen waarin je werkt aan helderheid en focus op jouw work-life balans, jouw talent en hoe je zichtbaar wordt en jouw sterke kanten goed kunt presenteren.

Wat brengt het je?

  • Goed zicht op jouw work-life balance
  • Versterken van jouw focus op je loopbaan en persoonlijk leiderschap
  • Goede pitch van jouw unieke talent, jouw personal branding, waar je je voordeel mee gaat doen in sollicitatiegesprekken, of het aanbieden van jouw diensten aan de markt

 

 

Praktische informatie

Kosten €995,00 inc. BTW
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Boulevard 14
3707 BN Zeist
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat