Het A4'tje: uw alter ego bij solliciteren en netwerken

Heeft u behoefte aan aanscherping van uw curriculum vitae? Wilt u uzelf beter kunnen presenteren? Dan is deze workshop een aanrader.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

14 oktober 2019 van 10 tot 13 uur

Voor wie

Voor cliënten die aan de slag zijn of gaan met solliciteren en netwerken, die zich in de campagnefase van hun traject bevinden.

Programma

Uzelf presenteren vraagt om communicatie die zo z'n eigen eisen stelt. Het is een vak apart en geen bijvak. Wat hebt u concreet te bieden? en voor wie? Dat aansprekend samengevat in profiel en focus, resumé, cv. Noem het zakelijke propositie op A4-formaat en in een vorm die aanspreekt. U kunt maar één keer een eerste indruk maken, laat het dan een goede zijn. Beter nog, een onuitwisbare.

Voorbereiding

Laat de gelegenheid om uw denk- en schrijfwerk te toetsen niet lopen  en mail voor maximaal rendement u beste of slechtste brief, cv en/of A4'tje vooraf aan rotterdam@vanede.nl.

Wat brengt het u

De workshop biedt een combinatie van feedback op éigen werk', advies, discussie en enige zelfwerkzaamheid. Kortom: inspiratie voor een flinke stap verder, op weg naar uw andere toekomst.

Moderator

Jan Willem van Kleef, communicatie- en marketingman, tegenwoordig vooral tekstschrijver onder de vlag van www.klanqbord.nl Copy en kopij, commercieel en redactioneel. Puntig, relevant en graag 'met een haakje'- zeker bij de marketing van uzelf.

Deelname in overleg met uw begeleidende consulent/psycholoog.

 

 

Praktische informatie

Kosten geen
Trainer
  • Jan Willem van Kleef
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 12
Locatie Noordsingel 117
3035 EM Rotterdam
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat