Mindmappen

Mindmappen helpt je om meer overzicht te krijgen en nieuwe verbanden te zien. De workshop is bedoeld voor iedereen die zijn/haar leervermogen, creativiteit en probleemoplossend vermogen blijvend wil vergroten.

Mindmappen

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

16 oktober 2019 van 09.00 tot 13.00 uur

Programma

Tijdens deze workshop leer je hoe je mindmappen handmatig én met software in de praktijk kunt gebruiken. Je maakt kennis met mindmappen als visuele denktechniek en leert ook de mogelijkheden en toepassingen van mindmappen bij je dagelijkse werkzaamheden.

Voorbereiding

Geen voorbereiding of voorkennis nodig. Om effectief deel te kunnen nemen dient elke deelnemer tijdens de workshop een eigen (opgeladen) laptop met Wifi verbinding te gebruiken.

Resultaat

Mindmappen helpt je om meer overzicht te krijgen en nieuwe verbanden te zien. Het stimuleert je creatieve denken en verbetert je geheugen en probleemoplossend vermogen. Mindmappen stimuleert  beide hersenhelften: de linkerzijde voor het rationele/logische denken en de rechterzijde voor het creatieve denkwerk.

Praktische informatie

Kosten geen kosten voor cliënten
Trainer
  • Nico Mienstra
Aantal deelnemers maximaal 8
Locatie Klatteweg 107
2597 KA Den Haag

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat