Omgaan met weerstand en conflicten

Waar mensen samenwerken ontstaan conflicten. Bij organisaties in verandering zien we  weerstanden toenemen. Een hele uitdaging voor een  leider of begeleider van een groep of team om hier constructief mee om te gaan.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

15 oktober 2019 09.30 - 12.30

Programma

Conflicten zijn niet leuk maar kunnen ook heel productief zijn en aan het licht brengen waar grenzen en belangen liggen. Niet bespreekbare zaken worden bespreekbaar. Het serieus nemen van de bronnen van weerstand en conflicten schept ruimt voor de groei en ontwikkeling van medewerkers en organisatie. Het biedt kansen om op een nieuwe manier samen te werken. Conflictvaardigheid is daarom in een organisatie een belangrijke competentie. 

In deze Goed Gezelschap  verkennen we diverse soorten conflicten en staan we stil bij wat er bij weerstanden in een groep in de onderstroom speelt. We gaan na hoe we zelf mede gevormd zijn door vroege conflicten in ons leven of de afwezigheid ervan en krijgen inzicht in wat we  daarvan nog (on)bewust met ons meedragen.

Wat brengt het u?

U krijgt handvatten voor het omgaan met conflicten en het  begeleiden van anderen daarin. U krijgt inzicht in uw eigen voorkeursstijl en oefeningen om uw repertoire uit te breiden en uw conflictvaardigheid te vergroten. 

Praktische informatie

Kosten €120,00 incl. BTW
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Heresingel 9
9711 ER Groningen
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat