Loopbaan Meetup - Welke baan past bij jou?

Ben je gelukkig in je werk? Doe je werk waar je energie van krijgt? Wat kun je doen om nog meer te bloeien in je werk? Tijdens deze inspirerende Meetup gaan wij op zoek naar de antwoorden en kun jij op een ontspannen manier vrijblijvend oriënteren op de mogelijke stappen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

24 oktober 2019 18.30 uur - 21.30 uur

Programma

In de mini-workshop 'Talent in beeld', maak je kennis met de visie van Van Ede & Partners. Hoe ontdek je jouw talenten en wat kun je doen om effectief stappen te zetten om een succesvolle verandering te realiseren? Hoe kun je effectief netwerken?

Onze consulenten zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. 

Daarnaast kun je ervaringen uitwisselen en netwerken met anderen onder het genot van een drankje en een hapje. 

Voor wie

Voor hoger opgeleiden met werkervaring en die een stap willen of moeten zetten in hun loopbaan. Dat kan binnen of buiten het bedrijf zijn. 

Praktische informatie

Kosten Geen kosten aan deze avond verbonden
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Business Center De Blokstallen, Blokstallen 2, 4611 WB Bergen op Zoom

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat