Inspiratie wandeling Van Wens naar Werkelijkheid

De natuur is een magische en onuitputtelijke bron van wijsheid en een prachtige spiegel voor wat er in onszelf omgaat. Met de metaforen uit de natuur kijken we vanuit een andere invalshoek naar onze wensen en verlangens en de manieren om die werkelijk gerealiseerd te krijgen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

30 januari 2019 13.00 - 17.00

Voor wie

Cliënten die al wandelend in de natuur ideeën en inspiratie willen opdoen om doelen voor het komende jaar vorm te geven.

Programma

Tijdens deze inspiratiewandeling ga je op pad langs bos en hei; door het weer en beweging van het lopen kom je los van de waan van de dag en creëer je ruimte in je hoofd.

Samen lopen we door het bos en word je regelmatig uitgenodigd te reflecteren op uitnodigende vragen.

We onderzoeken je krachtbronnen, maar ook je mogelijke belemmeringen bij het waarmaken van je wensen. Zo ontstaan verrassende inzichten over je doelen en concrete voornemens voor de komende tijd.

 

Resultaat

Na afloop van de wandeling heb je weer verbinding met een nieuw perspectief op je verlangens en te nemen stappen op weg van wens naar werkelijkheid.

Praktische informatie Stevige wandelschoenen aan, 
evt. regenjas
Inloop/starttijd 12:45 - 13:00 uur
Trainers  Marjorie Pennings 
Locatie start vanaf Koetshuis vestiging Zeist
Aantal deelnemers minimaal 8, maximaal 16
Aanmelden  zeist@vanede.nl of telefonisch/mondeling bij officemanagement Zeist 

 

 

 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Boulevard 14
3707 BN Zeist
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat