Binnenste Buiten - duinwandeling

Wil je het nieuwe jaar beginnen met gewoon lekker naar buiten gaan? Voelen wat de natuur je deze maand te brengen en te zeggen heeft? Samen met andere cliënten van Van Ede & Partners Den Haag ervaringen delen? Diepte aanbrengen in inzichten die je in het traject hebt opgedaan, of juist een praktische vertaling geven aan deze inzichten? Dan nodigen wij je van harte uit mee de duinen in te gaan.

Wanneer?

28 januari 2019

van 10.00 tot 13.00 uur

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor cliënten die een traject volgen bij Van Ede & Partners.

Programma

Tijdens de wandeling staan de ontmoeting met jezelf, de natuur en elkaar voorop.

Wat brengt het je?

Een plezierige ontspannen ochtend, waarbij je in alle rust de natuur op je laat inwerken. De tijd hebt om met anderen cliënten en Huib Bartels ervaringen te delen en te bedenken en voelen welke stap je kunt gaan zetten voordat de dagen alweer gaan lengen. Tijdens de wandeling en het samenzijn ervaar je verbinding met jezelf, de natuur en de deelnemers aan de wandeling.

Voorbereiding

Doe gemakkelijke wandelschoenen aan en neem een waterflesje mee.

Praktische informatie  
Kosten: geen kosten voor cliënten
Begeleider: Huib Bartels, directeur en consulent Van Ede & Partners 
Locatie: Start vanaf Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers maximaal 10
Afstand 5 tot 10 kilometer, dit wordt ter plaatse afgestemd met de deelnemers 

 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.